Paulien Westerlo - Bloemen en styliste

hET VERHAAL ACHTER Flowers by Paulien...

Flowers by Paulien, een klein zelfstanding bedrijfje waarvan ik nooit had durven dromen en daarbij het geweldige pad dat ik op dit moment aan het belopen ben. Een droom, die dankzij vele mensen werkelijkheid is geworden…

Hi, ik ben dus Paulien. En samen met mijn lief en onze 2 trouwe viervoeters, deel ik met lief en leed ons huis in het mooie Westerlo. Allebei verliefd op de wereld, maar toch zo verzekerd dat we nooit meer uit de Kempen weggaan.

Mijn bloemenpassie heb ik nog maar sinds kort ontdekt. In 2018 ben ik enkele weken alleen naar Thailand vertrokken, om te bezinnen zeg maar: “Wat wil ik nu juist doen in m’n leven?” Werken in het circus, een eeuwige globetrotter blijven, een oude cinema openen of mijn eigen kinderboederij starten, al deze opties had ik al aan de kant gezet. Het werd tijd dat ik mijn eigen leven in handen ging nemen. 

In al m’n kaften op school tekenden ik kleine bloempjes, en in het middelbaar moest ik als eindwerk een fictieve winkel opstarten. Ik koos uiteraard voor een bloemenwinkel. Terug thuisgekomen van m’n reis naar Thailand, schreef ik mezelf in voor de opleiding floriste aan Syntra.

Ik ken m’n basis en mijn do’s & don’ts (maar die don’ts wat dan nog, ik vind dat alles kan en mag), maar ik heb niet de volledige opleiding afgewerkt. Waarom? Het was veel te klassiek en te gestructureerd werken voor mij. Ik heb er veel van geleerd, maar ik kon er nooit m’n volledige creativiteit in kwijt.

Daarna ben ik op mezelf begonnen en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen enkel moment spijt van. M’n ouders, (schoon)familie, mijn vrienden en m’n lief geloofden in mij. En daaruit is “Flowers by” ontstaan, mijn eerste kindje. Een klein gezond bedrijfje dat ik met veel liefde en passie groot breng.

En dit groeit ook dankzij jou, dat je me steunt en local shopt. Bedankt, echt duizendmaal bedankt.

Liefs & tot snel,

Paulien