Realisaties

Dromen, durven, doen verdekke.

“If you take a flower in your hand and really look at it, it’s your world for a moment.” 

Een grote dank aan alle mensen die me hebben geholpen voor meer naambekendheid, de warme samenwerkingen en het meest van al bedankt aan m’n lieve koppels die trouwden in 2019. Bedankt voor jullie vertrouwen.

Ook bedankt dat de foto’s op onze website mogen geplaatst worden. Wil je er toch nog laten verwijderen? Geef me dan zeker een seintje!  

Open aterlierdagen

Een fijne samenwerking met Femke van Atelier Ode, Liese van Fotolivo en Caroline van Hoshii.

bRADERIJ wESTERLO

In de Polderstraat mocht ik samen staan met 2 powerfull women! Mieke Dierickx & Griet Carens van Studio Mira. 2 vrouwen waar ik ongelofelijk hard naar opkijk.

My very own styled shoot!

Een geslaagde samenwerking met ladies boss Lisa Helsen photography! Het sprookjesbeeld dat ik in m’n hoofd had zette zij op beeld. Met een grote dankjewel ook aan mijn lieve vrienden Sanne & Yannick.

Workshops

iets waarvan ik nooit had gedacht om het zo snel te doen. Van je eigen boeket schikken, bloemenkroontjes maken tot zelf je mooiste flowerhoop maken… Jongens wat is het zo fijn om dan zoveel dames te mogen ontmoeten.

BRUILOFTEN

In 2019 mocht ik voor 10 koppels de bloemen van
hun huwelijk doen. De hele styling met bloemen tot het bruidsboeket. Stuk voor stuk zo uniek en het grote ervaringen. Meer info op de pagina “Let’s get Married!